U wilt altijd de zekerheid hebben dat uw teksten foutloos zijn, zonder spel- en grammaticafouten, en in de juiste stijl. Wij hebben in ons bestand een ruime selectie aan correctoren, die de correctie voor u kunnen uitvoeren.

Het doel van de correctie is niet alleen het herstellen van taalfouten, maar juist ook het aanpassen van de stijl en de terminologie, en het vergroten van de leesbaarheid van uw tekst. De spellingscorrector van uw tekstverwerker is een prima eerste hulp, maar deze lost niet alles voor u op, en deze denkt en werkt zeker niet volledig met u mee. Het corrigeren van teksten is een waarborg voor de hoogste kwaliteit.

Redactie

Wij kunnen niet alleen zorgen voor correctie van reeds vertaalde teksten, ook voor het (her)schrijven van uw (bron)teksten kunt u bij ons terecht. Veel ondernemers weten precies wat hun product of dienst inhoudt, maar kunnen dit niet altijd op de juiste manier op papier kwijt. Wij kunnen zorgen voor een tekst met een correcte schrijfstijl, een passend niveau voor uw doelgroep, een goede structuur en de juiste terminologie binnen uw vakgebied.